Fontos tippek az akne

Akne egy krónikus gyulladásos folyamat, a faggyúmirigyek. Ez vonatkozik nem csak a fiatalok, de hatással van a felnőttek. Az okok a fejlesztés akne lehet, hogy genetikailag örökölt. Fiatal korban még a súlyos akne befolyásolja a fiúk.

Akne kezelhető, bár ehhez egy kicsit több, mint egy hosszú ideig. Lehet, hogy csak a helyben, de lehet belső horog rendszer antibiotikumok vagy más gyógyszerekkel. Hogyan lehet a problémákat legyőzni, pattanások, milyen következményekkel jár el amit a kezelés? A választ ezekre a kérdésekre kaptak a átruházása Nicky Kynev a Darik rádió, bőrgyógyász-venerologist”. Dr. Maria gantchev.

Mi okozza a pattanásokat?

foto3Az okok a fejlesztés akne lehet osztani két fajta – egy belső, külső vagy, más szóval, endogén, exogén. Endogén csökkentése, a genetikai örökség, mert általános szabály, hogy a gyermek úgy, hogy a bőr a szülők. Ha az egyik szülő volt formája akne egy időszak az életemben, nagy sebességgel, valamint a gyermek alakul ki az akne.

Fiatal korban, a kamaszkor, még a súlyos akne befolyásolja a fiúk, a tünetek. Ami a kor függő, a betegség, mint általában a nők azok, akik szenvednek, akne, mert az úgynevezett “érdekel, akne” – akne, mi okozza a magas thikana androgennami seroma, vagy fokozott váladék, tisztán, egyszerűen használja a rossz termékek, termékek használatával tömíti el a pórusokat, a használata speciális kenőcsök, hogy nem alkalmas egy adott bőrtípus.

Van egy másik fajta akne, az úgynevezett “akne excoriee”, amelyben nem elég tipikus tünetek jellegzetes comedones, papulák, gennyes pattanások. Egy lány vagy fiatal nő bosszantott a legkisebb megnyilvánulása változások a bőr folyamatosan cople, izgalmas, így kap egy rúgást az a férfi, aki valójában nem igaz, akne, hogy a tizenévesek. Ez egy betegség, amit meg kell lecuana.

Lehetséges, hogy a meghívás, a levegő, a lakosság körülöttünk a nap okozhat akne?

A meghívás, a levegő, persze, szerepet játszik, mert körülvesz bennünket, állandóan tele baktériumok, gombák. Amikor zavart integritását, a bőr kóros körülmények között, mint a pattanások, sokkal könnyebbé válik, superpanoramico fertőzés pre-sérült bőr, pre-szabálytalanságok a terep.

Kapcsolatban a nap, természetesen, a nap, az a tényező, ami ebben az esetben is negatív hatással van a pattanások, mert a kóros, gyulladásos folyamatok szerepelnek mélység.

Akne különféle formái, valamint tünetek enyhe, közepes vagy súlyos akne. Általános szabály, hogy gyengén pattanásos kezdetben jól reagál a nap, de akkor ő lesz az úgynevezett “rebound jelenség” – kellemetlen jelenség, amikor a bőr ki van kapcsolva, akkor kap egy csomó új hólyagok pedig eltömíti a pórusokat. A nap, szolárium nem alkalmas a pattanások, illetve azok súlyosbodnak.

Ha a pattanások gyógyítható?

Igen, ez gyógyítható, de ehhez egy kicsit hosszabb ideig, attól függően, hogy a klinikai formában alkalmazzák különböző kezelés. Lehet, hogy csak a helyben, de lehet belső csatlakozás szisztémás antibiotikumok vagy más szisztémás gyógyszeres kezelés.

foto4

A gyakorlatban van, hogy gyógyírt?

Igen, természetesen. Kell fenntartani a bőr, mert ez a bőr típusa predisposici a kialakulását specifikus elváltozások, mitesszerek, vagy comedones. Attól függően, hogy milyen típusú bőre van szüksége, hogy fenntartható, több alapvető fontosságú.

Mennyire fontos a diéta azok számára, szenved akne?

Az étrend nagyon fontos abból a szempontból, hogy a különböző betegségek, de kapcsolatban akne diéta nem a vezető tényező. Szenved, akne, akkor szükség van egy jó terápiás rendszer, amely összhangban kell lennie a klinikai formája akne, hogy jó tisztítószer, hogy egy jó helyi kezelés, valamint, ha szükséges, illetve a belső kezelés, de nem kell betartani a diétát.